Neurolog Vibeke Ulrich
Ikke tilgængeligt
47 17 75 01
http://www.oelstykketand.dk
https://www.facebook.com/160791724004730
Bakkevej 1E 3650 Ølstykke

Tandlægerne Bakkevej

Tandlæge

Er du på udkig efter en professionel tandlægeklinik, der kan tage hånd om din tandpleje? Så er Tandlægerne Bakkevej det helt rigtige sted for dig!

Vi er et dedikeret team af erfarne tandlæger og specialister, der stræber efter at give vores patienter den bedste behandling og oplevelse. Vores moderne klinik er udstyret med avanceret teknologi og vi benytter de nyeste metoder indenfor tandpleje.

Hos Tandlægerne Bakkevej tilbyder vi et bredt spektrum af behandlinger, herunder almindelig tandpleje, kosmetisk tandpleje, implantater, rodbehandlinger og meget mere. Vi skræddersyr altid vores behandlinger til den enkelte patients behov og ønsker.

Vores venlige personale gør alt for at skabe en tryg atmosfære i vores klinik, hvor du kan føle dig velkommen og godt tilpas. Vi prioriterer også god kommunikation med vores patienter for at sikre, at alle spørgsmål bliver besvaret og bekymringer adresseret.

Kontakt os i dag for at bestille tid eller få yderligere information om vores services. Vi ser frem til at hjælpe dig med dit smil!

Åbningstider

Ikke tilgængeligt

Andre detaljer

Ikke tilgængligt

Lokation