En ferie ved Gardasøen står stadig for mange mennesker som noget kun ældre gør. Og det er rigtig synd, for ved Gardasøen er der muligheder for mennesker i alle aldre – både voksne og børn.

Børnene vil elske alle de mange bademuligheder, der er. Der er selve søen og rundt omkring er der også en række badeland. De fleste hoteller og campingpladser har også poolområder tilknyttet, så børnene vil have et utal af muligheder for en dukkert.

Ved Gardasøen ligger der også det store tivoliland Gardaland. Det er et sted, som både de helt små og de lidt større børn vil elske.

Teenagerne (og de legesyge voksne) vil elske Gardasøen for mulighederne for at windsurfe. De specielle vindforhold ved søen gør, at det er det perfekte sted at gøre den slags. En anden mulighed er mountainbiking i de omkringliggende bjerge.

Også til afslapning

Men naturligvis kan I også bare slappe af ved Gardasøen. Solen skinner og vandet er dejlig varmt om sommeren.

Når I skal spise om aftenen er der rigtig mange, lækre italienske restauranter, der kan byde på mad i en meget høj klasse. Og så er der jo den italienske vin, der ligger i den absolutte topklasse.

Interesserer I jer meget for vin, bør I i øvrigt besøge en af områdets vingårde, hvor I kan få rundvisning og smagsprøver.

I det hele taget er der mange muligheder for oplevelser på egen hånd, hvis I har en bil, der kan fragte jer rundt.

Omkring Gardasøen er der smuk natur og flere seværdigheder. Og så ligger de større byer Verona og Milano kun en dagstur væk.

Generisk udelukkende giver erektion køb her

Så uanset alder, så er der helt sikkert noget af komme efter ved Gardasøen.