Uforløste drømme er noget af det mest sørgelige, der findes. Kort og godt. Så hvis du går med en drøm om at komme ud at rejse og se verden, så bør du virkelig overveje, om du brænder nok for din drøm til at springe ud i det, eller om du egentlig bare skulle lægge drømmen på hylden, fordi du måske ikke helt tør.

Er man inderst inde bange for at gøre det, så skal man ikke bruge al sin energi på den drøm. Så må man stå til ansvar for sig selv og lægge drømmen på hylden, hvis man inderst inde ved, man aldrig kommer af sted.

Men hvis du er lavet af en anden støbning, og du er 100% sikker på, du bare skal af sted, hvorfor så ikke bare springe ud i det nu? Er det pengene, der holder dig tilbage, så kan du jo altid bare tage dig et hurtiglån.

Så kan du altid fokusere på at betale pengene tilbage igen, når dit eventyr engang slutter, og du skal vende hjem mod Danmark igen. Lad ikke det økonomiske aspekt holde dig tilbage for det, du drømmer om. Gør du det, så kommer du aldrig afsted.

Der er så meget at opleve ude i verden, og vi har kun et liv til at se det hele i. Så hvis du ikke får gjort det i første omgang, så får du ikke en runde nummer to. Så er det rejselivet, eventyret og den store verden, der trækker i dig, er det da bare med at komme derudaf. Hav ikke fokus på pengene. Dem kan du altid finde – eksempelvis ved at låne dem. Det er ikke den mest sexede løsning, men det er nu engang en løsning. Og kan du så komme i gang med at udleve dine drømme!