Der bliver bygget hotelværelser i Dubai som aldrig før – og årsagen er den, at til trods for finansielle kriser og en generelt afmatning i rejselysten, så er Dubai stadig et enormt populært rejsemål.

Og byen har da også noget at byde på for alle – hvilket sandsynligvis er en medvirkende årsag til, at så mange tager dertil. Har man lyst til at blive imponeret, så kan man bare tage en tur op i verdens højeste bygning Burj Khalifa, der med sine 828 meter rager godt op i landskabet.

Imponeret på en lidt anden måde kan man også blive, hvis man besøger Dubai Mall, der er verdens største shoppingcenter. Her er 1200 butikker, så der er noget for enhver.

Den gamle del af Dubai kan ses i området Deira, der er fyldt med basarer og gamle huse. Her er der ingen stål og glas – men bare det klassiske Arabien, som vi kender det fra mange andre steder.

Hvor skal du bo?

Men hvor skal du så booke dit hotelværelse? Det kommer an på, hvad du vil. Vil du gerne opleve de mange seværdigheder, så er Downtown Dubai er godt valg. Her er du tæt på både Burj Khalifa og Dubai Mall.

Dubai er dog også mere end det – bl.a. strande og badeferie. Så trækker det mere, kunne Palm Jumeirah eller Jumeirah Beach være en mulighed. Her er du tæt på vandet, hvis du bor på et af strandhotellerne.

Fælles for alle områderne er dog, at de kun ligger en kort taxatur væk fra alle de andre ting. Så du er aldrig langt væk fra noget – og taxapriserne er meget rimelige, så du kommer nemt og billigt omkring.